Kees Sturkenboom

Voorzitter tot 2000

Het gebouw is in de loop der jaren telkens aangepast aan de eisen van de tijd, want ouderen bleven steeds meer zelfstandig wonen. Zo kwam er een lift, werd de keuken vernieuwd en zijn woningen voorzien van een ruimere badkamer.

Elly Hollander

Voorzitter na 2000

De succesvolle Bingo-avonden van Frans van de Berg zijn begonnen in de 'huiskamer' van de Kloostergaarde in de Triangel.

Elly Vernooij

lid

In de 'huiskamer' van de Kloostergaarde in de Triangel kwam op een keer een biljarttafel. Dat leidde tot de oprichting ban een biljartvereniging door de heer Oosterloo. Het nbiljart staat nu in De Wiese.

Henny Verweij

lid onderhoud

Om de toegang te verbeteren zijn de toegangsdeuren voorzien van drukknoppen, waardoor de deuren automatisch opengaan.

W. Albers Pistorius

Voorzitter tot 1977

In 1969 nodigt Wilhelmina Albers Pistorius (echtgenote van de toenmalige burgemeester van Houten) enige dames en heren bijeen voor het bespreken van de mogelijkheid te zijner tijd te komen tot oprichting van een bejaardencentrum in de gemeente Houten.

Jan Vulto (Heul)

secretaris / penningmeester

Wist u dat de oprichters van de Kloostergaarde bespaard hebben op de kosten van de architect door een complex in Vreeswijk te kopiƫren?

Jan Marsman

penningmeester

In de eeste versie hadden de huizen hadden een vlizotrap om de zolder te bereiken. Deze is in de loop der jaren vervangen door een vaste trap.

Ton Schevers

lid

Om uitglijden te voorkomen, is op de galerij een anti-sliplaag aangebracht.